Dags att fiska!

I det här spelet kan man verkligen säga att det är dags för en fisketur! Det är inte direkt någon hemlighet vad spelet handlar om – du ska vara en så bra fiskare som möjligt! För att lyckas ska du bland annat välja vilken anpassning din utrustning ska ha i allt från krok och bete till spö och lina. Här gäller det sedan att plocka så mycket poäng och pengar som möjligt. Vissa fiskar är värda betydligt mer än andra, så det är bara att hoppas att du kommer få en riktig dyrgrip på kroken!

Uppgradera utrustningen

När du får värdefulla fiskar kommer du kunna ha råd att skaffa dig ännu bättre utrustning! Det är i princip det som det här spelet går ut på. Att fånga riktiga baddare och sedan hela tiden förbättra sig själv vad gäller exempelvis utrustningen.

Ett fiskeäventyr i webbläsaren

Dags att fiska! är ett spel du kan spela direkt i webbläsaren. Det är minst sagt skönt att slippa ladda ner någon sorts programvara för att kunna spela. Det är kul att ett spel som går att spela i webbläsaren ändå håller en så pass hög klass. Se till att prova på Dags att fiska! och du kan dessutom lira och testa det utan att betala en enda krona!