Djungelmagi

I spelet Djungelmagi ska du genom att byta plats på olika symboler försöka bilda rader av tre eller fler. Lyckas du försvinner symbolerna och nya regnar ner uppifrån. Målet för varje nivå är att få tag på alla delar i en trasig amulett, så att den blir hel igen. När alla delarna är på plats har du klarat nivån och får gå vidare till nästa, men du har tidspress på dig. Nivån måste lösas inom en viss tid.

Det fina med detta spel är att varje färg har olika egenskaper som hjälper dig att klara nivåerna. Till exempel ger de gula symbolerna dig mer tid. För att lyckas få dessa speciella egenskaper, måste du lyckas matcha samma färg två gånger i rad. Delarna på amuletten dyker upp någonstans på spelplanen och för att fånga den måste du få ner den till botten av spelplanen.

Djungelmagi är ett roligt och spännande spel, som det gäller att hänga med i för att komma någonstans. Det finns ett antal nivåer och det är olika svårighetsgrader på dem och en del verkar omöjliga att klara, men det är här de speciella egenskaperna för varje färg kommer in. För att klara nivåerna, måste du använda dessa bonusegenskaper smart.