Maching Card Heroes

Testa ditt minne i detta Memory-liknande spel. Här får du möta ett antal korthjältar som kämpar mot monster. De är tre hjältar med olika vapen och ditt uppdrag är att välja vapen som de kan använda för att bekämpa monstren. Varje monster kan slås ut med rätt vapen, men väljer du fel kan det straffa de tre musketörerna hårt.

Du får som hastigast se ett antal kort med olika vapen på. Sen vänds korten om och du ska nu välja två likadana kort. Lyckas du få ett par kommer dina hjältar att använda detta vapen mot monstret och förhoppnings är det ett bra vapen som slår ut monstret eller skadar det. Så länge monstret lever ska du välja kort och para ihop dem, precis som i Memory. Väljer du olika kort är det hjältarna som får stryk av monstret och många fel kort riskerar att ta död på hjältarna.

Spelet utmanar ditt minne på ett underhållande sätt och desto mer du spelar desto bättre blir du på att minnas var de olika paren ligger gömda. Du lär dig också vilka vapen du ska satsa på att hitta och vilka vapen som inte är lika viktiga. En strategi kan vara lämplig för att klara av att besegra alla monster och fortfarande själv ha energi kvar.