Stray Puppy Car

Vad Stray Puppy Care handlar om är kanske inte så svårt att lista ut! Det handlar så klart om att du ska ta hand om en stackars övergiven hundvalp. Det är en minst sagt hedervärd uppgift du tar dig an när du spelar Stray Puppy Care i hopp om att lyckas göra lite lättare för den söta lilla hundvalpen!

Det här är ett spel som till stor del handlar om att du ska klä upp din valp på ett roligt och kanske sött sätt. Däremot får du ta hand om den på betydligt fler sätt än så, till exempel genom att leka med den såväl som att mata den och att tvätta den! Ju bättre du blir på spelet desto mer kommer din hundvalp att älska dig! Det är alltså ett riktigt feel good-spel!

Ett lättillgängligt spel

Det är busenkelt att börja spela Stray Puppy Care. Det enda du behöver är i princip tillgång till internet! Du behöver nämligen inte ladda ner någon fil för att kunna spela. Det räcker med att du går in i din webbläsare för att få tillgång till spelet. En till sak som är riktigt bra med spelet är att du inte behöver betala en krona för att få spela det – precis som det ska vara med webbspel!