Super Wrestlers: Slaps Fury

Är du en super wrestler? Om inte så kan du bli det i det här spelet där du ska slåss mot andra. Här handlar det om att ta fram alla dolda talanger och vapen för att lyckas slå ut motståndare. Det är ett arkadspel och det finns ett stort antal nivåer att ta sig igenom.

Spelet är roligt och de vapen som används önskar man fanns ute i dagens samhälle istället. Man skulle vilja se den som dog av att bli slagen med en burrito i huvudet. För i Super Wrestlers version Slaps Fury, kan du nämligen välja en burrito att slåss med och inte nog med det, här finns även andra roliga vapen som kaktus, kyckling, pinata och fajitas, för att nämna några. Resten är upp till dig själv att upptäcka.

Förutom hjälpen från kaktusar och andra galna vapen, behöver du kunna kicka och slå, liksom blockera slag. Se till att hålla dig undan för din motståndares slag, så att du inte förlora energi. Vågar du ställa upp i tävlingen mot mästaren och kanske bli nästa världsmästare? Spelet tillhör ett av de lättare att lära sig och är ett roligt tidsfördriv.